H μοίρα έστησε... καρτέρι στον 19χρονο οπλίτη: Τα συγκινητικά μηνύματα στο Facebook

H μοίρα έστησε... καρτέρι στον 19χρονο οπλίτη: Τα συγκινητικά μηνύματα στο Facebook

Αυτό που σοκάρει και αποτελεί τραγική ειρωνεία είναι η απόφασή του να παρατείνει την παραμονή του στην Μονάδα προκειμένου να συμμετάσχει στην άσκηση, που έμελλε τελικά να του κοστίσει τη ζωή

H μοίρα έστησε... καρτέρι στον 19χρονο οπλίτη: Τα συγκινητικά μηνύματα στο Facebook
Δεν έχει συμπληρωθεί ένα 24ωρο από τον χαμό των τριών οπλιτών που το μεσημέρι της Τρίτης έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους όταν κατά τη διάρκεια άσκησης ενός μηχανοκίνητου λόχου στο Πεδίο Ασκήσεων Γλαφυρών Μαγνησίας εξερράγη όλμος. Ο Αναστάσιος Μεζάλας, Τάσος για τους φίλους, 34 ετών, ΕΠΟΠ λοχίας, όπως και ο 33χρονος Γιώργος Ορφανίδης και ο μόλις 19χρονος Φώτης Ανδρικόπουλος «έπεσαν» στο καθήκον βυθίζοντας στο πενθος τις οικογένειές τους.

Το 19χρονο παλικάρι, γιος του Κώστα Ανδρικόπουλου, αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, επρόκειτο να απολυθεί σε δέκα ημέρες. Αυτό όμως που σοκάρει και αποτελεί τραγική ειρωνεία είναι η απόφασή του να παρατείνει την παραμονή του στην Μονάδα προκειμένου να συμμετάσχει στην άσκηση, που έμελλε τελικά να του κοστίσει τη ζωή.

Η είδηση του τραγικού συμβάντος βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και όσους γνώριζαν τον 19χρονο που σπούδαζε στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Κλείσιμο
Οι φίλοι του στο Facebook, τον αποχαιρετούν συντετριμμένοι, όπως επίσης και οι συμμαθητές του από το 2ο Λύκειο Πατρών όπου πήγαινε σχολείο, όπως αναφέρει το patrastimes.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα των φίλων του:

Πραγματικά κριμα! Καλο ταξίδι..

Καλο ταξιδι Φωτη... Μακαρι να ηταν ψεμα ολο αυτο!! Θα σε θυμομαστε παντα!!!

Καλο ταξίδι ρε σειρουλα μ

Καλό ταξίδι αντράκο μου, να μας προσεχεις...

kl taksidi komanto 8 eisai gia panta stis kardies mas










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης