Θεσσαλονίκη: Στην Εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

Θεσσαλονίκη: Στην Εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

Ο καταδικασμένος πρώην δήμαρχος Θεσσαλλονίκης υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, η οποία έδειξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του

Θεσσαλονίκη: Στην Εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες ο καταδικασμένος για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία του κεντρικού Δήμου τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, η οποία μίλησε στο protothema.gr, ο κ. Παπαγεωργόπουλος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στην καρδιά το πρωί της Τρίτης και γι' αυτό κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του από τις φυλακές Διαβατών, όπου κρατείται.

Στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε στεφανιογραφία η οποία έδειξε ότι τρια από τα αγγεία που καταλήγουν στην καρδιά είναι σε μεγάλο βαθμό βουλωμένα και γι' αυτό απαιτείται να υποβληθεί άμεσα σε αγγειοπλαστική.

Ωστόσο επειδή ο αριθμός των φραγμένων αγγείων είναι μεγάλος, η επέμβαση πρέπει να γίνει σταδιακά καθώς μια ολική αντιμετώπιση κρύβει τον κίνδυνο επιπλοκών.

Μέχρι την διεξαγωγή των επεμβάσεων ο κ. Παπαγεωργόπουλος θα παραμείνει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης