Η κόρη του Βαρδή απαγόρευσε στη Μαραγκόζη να παραστεί στην κηδεία

Η κόρη του Βαρδή απαγόρευσε στη Μαραγκόζη να παραστεί στην κηδεία

«Δεν θα σου επιτραπεί η είσοδος αύριο. Μην έρθεις άδικα», αναφέρει γραπτό μήνυμα που δέχτηκε η πρώην σύζυγος του τραγουδοποιού από την κόρη του Καλλιστώ

Η κόρη του Βαρδή απαγόρευσε στη Μαραγκόζη να παραστεί στην κηδεία
Η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή απαγόρευσε στην επί 10 χρόνια σύζυγό του, Χριστίνα Μαραγκόζη να παραστεί στη  κηδεία του τραγουδοποιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη. 

Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό γραπτό μήνυμα που έλαβε από την κόρη του Βαρδή, Καλλιστώ, το οποίο αναφέρει: «Δεν θα σου επιτραπεί η είσοδος αύριο. Μην έρθεις άδικα».

Η Μαραγκόζη σχολίασε με πίκρα το μήνυμα γράφοντας: «Μόλις πήρα αυτό το μήνυμα και η θλίψη μου είναι μεγάλη!!!! Δηλαδή απαγορεύεται να αποχαιρετήσω τον άνθρωπό που αγάπησα και παντρεύτηκα και έζησα μαζί του δέκα χρόνια;;;; Πόσο λυπάμαι...».

Να θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Βαρδής και η Χριστίνα Μαραγκόζη υπήρξαν παντρεμένοι μέχρι το 1995 και είχαν ένα ιδιαίτερα επίπονο διαζύγιο που επηρέασε και τους δύο, αλλά κυρίως τον αγαπημένο τραγουδοποιό που εμπνεύστηκε από τον χωρισμό τους, αλλά και τον έρωτα τους γράφοντας μεγάλες επιτυχίες. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του ότι είχαν πολλά προβλήματα, τα οποία προσπαθούσαν ανεπιτυχώς να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρώτη συνεργασία Βαρδή – Μαραγκόζη έγινε το 1986 στον δέυτερο δίσκο του «Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα». ΄Ενα χρόνο μετά, το 1987, Βαρδής και Μαραγκόζη συνεργάστηκαν στον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Σ' ακολουθώ», το οποίο συμπεριλάμβανε το ντουέτο τους «Θα προχωράμε μαζί» σε στίχους Γιάννη Πάριου. Ακολούθησε η κοινή τους δουλειά «Τραγουδάμε μαζί» (1988) η οποία περιείχε την επιτυχία «Θα εκραγώ» σε στίχους του Αντώνη Ανδρικάκη.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης