Αν και o αδερφός του Κωσταντίνου Σγούρου- ενός εκ των δύο θυμάτων της δολοφονίας στη Μεσσηνία- αρνείται οποιαδήποτε σχέση του 26χρονου με την «Χρυσή Αυγή», παρόλο που φέρει εθνικιστικά τατουάζ, ο Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Facebook χαρακτηρίζει τα δύο θύματα ως Ναζί, ζητώντας ωστόσο την τιμωρία των δολοφόνων τους.
«Οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία» αναφέρει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Facebook.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.