Συνελήφθη 32χρονος για καλλιέργεια χασίς στον κήπο του στην Σπιάτζα

Oδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας , ενώ όλα τα φυτά εκριζώθηκαν

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, στη Σπιάντζα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 32χρονος ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για καλλιέργεια κάνναβης και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του δράστη, στη Σπιάντζα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν στον κήπο του σπιτιού του, τέσσερα φυτά κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη. Παράλληλα στο εσωτερικό του σπιτιού του κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας , ενώ όλα τα φυτά εκριζώθηκαν
.

Λήστεψαν με κυνηγετικό όπλο εστιατόριο και έκλεψαν αυτοκίνητο στο Ελος Λακωνίας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης 
Τα ξημερώματα δύο άγνωστοι δράστες με κουκούλες, με την απειλή κυνηγετικού όπλου, αρχικά αφαίρεσαν από 51χρονο υπεύθυνο εστιατορίου ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε το ποσό των 3.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν όχημα ιδιοκτησίας μίας 44χρονης υπαλλήλου του εστιατορίου από τη Σλοβακία, με το οποίο διέφυγαν. Το αυτοκίνητο, βρέθηκε μέσα σε αγρόκτημα ένα χιλιόμετρο έξω από το χωριό. Οι δράστες είχαν πάρει το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης και την τσάντα της που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr