Μυτιλήνη: «Κυνηγός» μετάλλων έκλεβε λαμαρίνες από κτήμα

Άρπαξε συνολικά 20 από τις λαμαρίνες αξίας μόλις 200 ευρώ και τις φόρτωσε στο φορτηγάκι του - Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη 

Με την... ησυχία του τρύπωσε μέσα σε ένα περιφραγμένο κτήμα στα Λουτρά της Λέσβου ένας τσιγγάνος «κυνηγός» μετάλλων, όταν αντιλήφθηκε ότι ο 39χρονος ιδιοκτήτης είχε αποθηκευμένες αρκετές λαμαρίνες μεγάλου μεγέθους!

Ο 24χρονος εισβολέας άρπαξε συνολικά 20 από τις λαμαρίνες αξίας μόλις 200 ευρώ και τις φόρτωσε στο φορτηγάκι του με σκοπό να τις πουλήσει για... πενταροδεκάρες σε κάποια μάντρα ανακύκλωσης παλιών μετάλλων. Όμως, η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη που ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Λίγο πριν εκπνεύσει το χρονικό περιθώριο του αυτοφώρου, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν στη Μυτιλήνη το νεαρό δράστη και βρήκαν στην κατοχή του τις κλεμμένες λαμαρίνες που επιστράφηκαν στον 39χρονο. Ο 24χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr