Φαρ Ουέστ η Αρχαία Ολυμπία από ληστές

Φαρ Ουέστ η Αρχαία Ολυμπία από ληστές

Στιγμές τρόμου και πανικού έζησαν οι περαστικοί στους δρόμους της Αρχαίας Ολυμπίας το απόγευμα της Παρασκευής, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι κακοποιοί αρματωμένοι με αλεξίσφαιρα γιλέκα άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα και τη βιτρίνα ενός κοσμηματοπωλείου «γαζώνοντάς» την

O πρώτος ηλιακός αυτοκινητόδρομος είναι πλέον γεγονός!
Φαρ Ουέστ η Αρχαία Ολυμπία από ληστές
Στην περιοχή επικράτησε πανικός με τον κόσμο που βρισκόταν να προσπαθεί να καλυφθεί για να αποφύγει τις ριπές από τα Καλάσνικοφ των ληστών, που όρμησαν στο κατάστημα και ακινητοποίησαν τον 30χρονο γιο του ιδιοκτήτη ο οποίος ήταν μόνος. 

Άρπαξαν κοσμήματα άγνωστης αξίας από τις προθήκες, ενώ τον υποχρέωσαν με την απειλή όπλου να ανοίξει και το χρηματοκιβώτιο από το οποίο πήραν 1.000 ευρώ.

Οι ληστές με ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Nissan Qashqai, το οποίο εγκατέλειψαν στο δάσος της Φολόης όπου του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. 

Κλείσιμο
Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα άλλο αυτοκίνητο σκούρου χρώματος και εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση προς την εθνική οδό Πάτρας-Τρίπολης. 

Το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία είχε γίνει στο παρελθόν άλλες τρεις φορές στόχος ληστών, ενώ άλλες δύο ληστείες είχαν γίνει στο δεύτερο μαγαζί του ίδιου επιχειρηματία στο Κατάκολο στο οποίο μάλιστα είχαν γίνει και δύο ριφιφί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης