Κύπρος: Σήμερα η ποινή στον Λευκαρίτη για τα όργια με ανήλικες

Κύπρος: Σήμερα η ποινή στον Λευκαρίτη για τα όργια με ανήλικες

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Λευκαρίτη διαφώνησε ως προς τον ισχυρισμό της 14χρονης πως συνευρίσκονταν σεξουαλικά μία φορά την εβδομάδα

Η εποχή της ηλεκτρικής μετακίνησης άρχισε για τα καλά!
Κύπρος: Σήμερα η ποινή στον Λευκαρίτη για τα όργια με ανήλικες
Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου θα επιβάλει σήμερα στη μία μετά το μεσημέρι, την ποινή για την υπόθεση των σεξουαλικών οργίων με ανήλικες στην οποία παραδέχθηκαν ενοχή ο επιχειρηματίας Άκης Λευκαρίτης και ο φίλος του, Νίκος Νικολάου.

Στις 17 Ιουνίου οι δικηγόροι των κατηγορουμένων είχαν αγορεύσει σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία αμφισβητώντας τη συχνότητα της σεξουαλικής συνεύρεσης που είχε ο Άκης Λευκαρίτης με την 14χρονη.

Κλείσιμο
Ο συνήγορος υπεράσπισης του Λευκαρίτη διαφώνησε ως προς τον ισχυρισμό της 14χρονης πως συνευρίσκονταν σεξουαλικά μία φορά την εβδομάδα. Από την πλευρά του ο Άκης Λευκαρίτης υποστηρίζει ότι ήταν μεμονωμένες οι φορές που ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με την 14χρονη.

Τελικά, η υπεράσπιση του Λευκαρίτη αποδέχθηκε τα στοιχεία που έδωσε η Κατηγορούσα Αρχή σύμφωνα με τα οποία κατά τον επίδικο χρόνο, δηλαδή από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι τον Απρίλιο του 2014, συνευρέθηκε 18 φορές σεξουαλικώς με την 14χρονη. 

Οι δικηγόροι του Άκη Λευκαρίτη ανέφεραν ως λόγους για μετριασμό της ποινής του, τη βάναυση, όπως ισχυρίστηκαν μεταχείριση που έτυχε ο ίδιος και η οικογένειά του από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το γεγονός ότι οι δύο παραπονούμενες, δηλαδή η 15χρονη και η 14χρονη, δεν ήταν παρθένες όταν ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης