Σοκαριστικό έγκλημα στη Λευκωσία: Σκότωσε σύζυγο και κόρη και μετά αυτοκτόνησε!

Σοκαριστικό έγκλημα στη Λευκωσία: Σκότωσε σύζυγο και κόρη και μετά αυτοκτόνησε!

Κυνηγούσε και τον 14χρονο γιο του για να τον πυροβολήσει - Το παιδί είναι σοβαρά τραυματισμένο - Τα αίτια του μακελειού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά


Citigroup : Αναδιάρθρωση ή επιμήκυνση χωρίς «κούρεμα» στα 3-5 χρόνια
Σοκαριστικό έγκλημα στη Λευκωσία: Σκότωσε σύζυγο και κόρη και μετά αυτοκτόνησε!
Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Λευκωσία.

Πατέρας δύο παιδιών πυροβόλησε με στρατιωτικό αυτόματο όπλο G3 τα δύο παιδιά του 7 και 14 ετών και τη σύζυγό του. Μετά γύρισε την κάνη στο πρόσωπό του και αυτοκτόνησε.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας ήταν ελεύθερος επαγγελματίας (υδραυλικός) και ήταν χωρισμένος με τη σύζυγό του, η οποία ηταν δασκάλα. Το περιστατικό συνέβη στο δρόμο, έξω από το σπίτι.
Κλείσιμο



Συγκεκριμένα, ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και την επτάχρονη κόρη του ενώ βρίσκονταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια κυνηγούσε τον 14χρονο γιο του και τον πυροβολούσε στο δρόμο ενώ το παιδί προσπαθούσε να διαφύγει. Τελικά, κατάφερε να τον τραυματίσει. Όταν τον είδε ότι έπεσε κάτω, νομίζοντας πως ήταν νεκρός, αυτοκτόνησε.



Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα παιδί και η σύζυγος είναι νεκροί και το άλλο παιδί κρίσιμα τραυματισμένο. Οι πληροφορίες αυτές ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Το όπλο G3 που χρησιμοποιήθηκε ανήκει στην Εθνική Φρουρά. Όλοι οι έφεδροι στην Κύπρο διαθέτουν αυτόματο όπλο και σφαίρες και τα έχουν στα σπίτια τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται εγκλήματα με όπλα της Εθνικής Φρουράς.

Τα αίτια του μακελειού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αφού η αστυνομία έφτασε στο σπίτι μόλις πριν λίγα λεπτά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης