Κύπρος: Αρχίζει η δίκη Λευκαρίτη για τα σεξουαλικά όργια με ανήλικες

Κύπρος: Αρχίζει η δίκη Λευκαρίτη για τα σεξουαλικά όργια με ανήλικες

Τόσο ο γνωστός επιχειρηματίας, όσο και ο έτερος κατηγορούμενος Νίκος Νικολάου έχουν παραδεχθεί ενοχή σε υποθέσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού

Κύπρος: Αρχίζει η δίκη Λευκαρίτη για τα σεξουαλικά όργια με ανήλικες
Αρχίζει σήμερα στο Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα της Κύπρου η ακρόαση γεγονότων για την υπόθεση των σεξουαλικών οργίων με ανήλικες και κατηγορούμενους τον επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη και τον Νίκο Νικολάου. 

Στις 11 Ιουνίου, ζητήθηκε από τους συνηγόρους υπεράσπισης, αναβολή για να μελετήσουν το γραπτό κείμενο των γεγονότων που τους δόθηκε από την Κατηγορούσα Αρχή, δεδομένου ότι υπήρχε διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών επί συγκεκριμένων σημείων.

Κλείσιμο
Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου ανέφερε ότι εάν μέχρι σήμερα  δεν υπήρχε συμφωνία στα σημεία που διαφωνούσαν οι δύο πλευρές, τότε θα έπρεπε να προετοιμαστούν για διεξαγωγή «ενδιάμεσης διαδικασίας» όπου πρέπει να δικαστούν με μάρτυρες τα σημεία στα οποία υπάρχει διαφωνία μεταξύ Κατηγορούσας Αρχής και συνηγόρων υπεράσπισης. Πάντως η πλευρά του κ.Λευκαρίτη δεν θέλει να υπάρξει ακρόαση ώστε να μην ακουστούν δημοσίως τα γεγονότα της υπόθεσης η οποία έχει πλήξει τόσο τον ίδιο ο οποίος είναι προφυλακισμένος αλλά και το όνομα της οικογενειακής εταιρείας "Πετρολίνα". Ο κ. Λευκαρίτης έχει απομακρυνθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Ο Άκης Λευκαρίτης παραδέχθηκε ενοχή σε τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού. Συγκεκριμένα παραδέχθηκε δύο αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης των δύο ανηλίκων, δηλαδή μιας 14χρονης και μιας 15χρονης που έγιναν στις 27 Απριλίου 2014. Παραδέχθηκε, επίσης, ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά την 14χρονη σε διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ Μαρτίου και Σεπτεμβρίου του 2013, όταν η ανήλικη ήταν 13 χρόνων, ενώ παραδέχθηκε ακόμα μία υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης σε διάφορες περιπτώσεις της ίδιας ανήλικης μεταξύ Σεπτεμβρίου 2013 και Απριλίου 2014, όταν η ανήλικη ήταν 14 χρόνων

Ο Νίκος Νικολάου παραδέχθηκε ενοχή σε έξι συνολικά κατηγορίες, δηλαδή τρεις κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αδικήματα που έγιναν από το Μάρτιο του 2013 μέχρι τον Απρίλιο του 2014. Επίσης, παραδέχθηκε την κατηγορία για διαφθορά νεαρής γυναίκας μεταξύ 13 – 16 χρόνων, αδίκημα που σημειώθηκε το βράδυ της 27ης Απριλίου 2014, την κατηγορία ότι το βράδυ της 27ης Απριλίου 2014 κατείχε κοκαΐνη, την κατηγορία για προμήθεια κοκαΐνης στην 15χρονη κοπέλα και την κατηγορία για σεξουαλική εκμετάλλευση της 14χρονης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης