Ελεύθερος χωρίς όρους ο βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος
Ο Αλεξόπουλος αρνείται όσα του αποδίδονται στο κατηγορητήριο που συνέταξαν σε βάρος του οι ανακρίτριες σχετικά με την παράνομη δράση στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής
Ενώπιον των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, βρέθηκε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος μετά την άρση ασυλίας του, για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Ο κ. Αλεξόπουλος αρνείται όσα του αποδίδονται στο κατηγορητήριο που συνέταξαν σε βάρος του οι κυρίες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου σχετικά με την παράνομη δράση στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής, που εκλέχθηκε με το κόμμα της ΧΑ, αποχώρησε πριν λίγο καιρό από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, καταγγέλλοντας ότι η Χρυσή Αυγή εφάρμοζε πρακτικές που αμαυρώνουν τις αξίες του πατριωτισμού.
Αύριο, ενώπιον των ανακριτριών της υπόθεσης έχει κληθεί να λογοδοτήσει η βουλευτής και σύζυγος του προσωρινά κρατούμενου γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».