Σε διαθεσιμότητα με εντολή Κικίλια ο αστυνομικός που χτύπησε καθαρίστρια

Σε διαθεσιμότητα με εντολή Κικίλια ο αστυνομικός που χτύπησε καθαρίστρια

Δεν θα ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές, είπε ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης

Γερμανία: 300.000 νέες θέσεις εργασίας χάρη στις ΑΠΕ
Σε διαθεσιμότητα με εντολή Κικίλια ο αστυνομικός που χτύπησε καθαρίστρια
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός των ΜΑΤ που χτύπησε πισώπλατα την καθαρίστρια έξω από το υπουργείο Οικονομικών, με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια. 

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 10 Ιουνίου και έγινε γνωστό χθες όταν κυκλοφόρησε βίντεο που έδειχνε τη σκηνή. Αμέσως, διετάχθη ΕΔΕ από την αστυνομία και το όνομα του αστυνομικού έγινε γνωστό στους αξιωματικούς σήμερα το πρωί. 

Κλείσιμο
«Σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτώ συμπεριφορές που προσβάλλουν το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας και πλήττουν τη σχέση εμπιστοσύνης αστυνομικών και πολιτών» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλιας.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κικίλια: «Οι αρχές της ισονομίας, της ισοπολιτείας και του Κράτους Δικαίου θα πρέπει να είναι από όλους σεβαστές. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, δεσμεύτηκα ότι θα σταθώ δίπλα στους αστυνομικούς, αρωγός και συνεργάτης τους σε κάθε νόμιμη ενέργειά τους. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτώ συμπεριφορές που προσβάλλουν το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας και πλήττουν τη σχέση εμπιστοσύνης αστυνομικών και πολιτών».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης