Μετά το περιστατικό με το βίντεο όπου φαίνεται αστυνομικός των ΜΑΤ να χτυπά καθαρίστρια και για το οποίο διατάχθηκε ΕΔΕ από τον νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ένα νέο περιστατικό «παρατυπίας» από την αστυνομία έρχεται στη δημοσιότητα.
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία από τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Οικονομικών σήμερα το μεσημέρι.
Απεικονίζει έναν άντρα των ΜΑΤ, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ο διοικητής της διμοιρίας, τα γάντια του οποίου φαίνονται να έχουν μεταλλική «επένδυση».
Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι επιτρεπτό, με βάσει τις προδιαγραφές της στολής, ενώ τα σχόλια για το πώς αντιμετώπισαν τα ΜΑΤ τις καθαρίστριες φουντώνουν.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.