Ποιος είναι ο μυστηριώδης «σύμμαχος» των καθαριστριών

Ποιος είναι ο μυστηριώδης «σύμμαχος» των καθαριστριών

Ποιος είναι ο άντρας που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για να προστατεύσει τις απολυμένες καθαρίστριες στην ένταση που επικράτησε έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Ποιος είναι ο μυστηριώδης «σύμμαχος» των καθαριστριών
Εκτός από οργή για την αντίδραση των αστυνομικών σε βάρος των καθαριστριών που παλεύουν εδώ και μήνες για το δίκιο τους, ορισμένες από τις εικόνες κατά τη διάρκεια της έντασης έξω απο το υπουργείο Οικονομικών προκαλούν εντύπωση και ερωτήματα καθώς στην πρώτη γραμμή του πυρός βρίσκεται ένας άγνωστος άνδρας.

Κλείσιμο


Ο άνδρας αυτός, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι δεν είναι... καθαρίστρια, υπερασπίζεται τις γυναίκες αυτές και απωθεί τους αστυνομικούς όταν αυτοί κινούνται κατά των αστυνομικών.



Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας βρέθηκε στο πλευρό των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών καθώς και ο ίδιος, όπως και αυτές, αγωνίζεται να βρει το δίκιο του.



Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τελωνειακό υπάλληλο, ο οποίος απολύθηκε μαζί με άλλους συναδέλφους του και προσπαθεί να δικαιωθεί συμμετέχοντας σε δικαστικούς και κοινωνικούς αγώνες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης