Κύπρος: Ισοβίτης προσφέρει «προστασία» στον Λευκαρίτη επ' αμοιβή

Κύπρος: Ισοβίτης προσφέρει «προστασία» στον Λευκαρίτη επ' αμοιβή

Ο άγραφος νόμος των φυλακών θέλει αυτούς καταδικάζονται για κακοποίηση ανηλίκων να βιώνουν πραγματική κόλαση...

Κύπρος: Ισοβίτης προσφέρει «προστασία» στον Λευκαρίτη επ' αμοιβή
Iσοβίτης στις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου φέρεται να έχει ζητήσει χρήματα από την οικογένεια του 57χρονου επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη, ώστε να του παρέχει ασφάλεια για τα χρόνια που θα περάσει πίσω από τα σίδερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο ισοβίτης θεωρεί ως ευκαιρία να αποκομίσει σημαντικά ποσά από τη «φύλαξη» του Λευκαρίτη, κάτι που είχε κάνει και με άλλο κατάδικο ο οποίος είχε σημαντική οικονομική επιφάνεια.

Ωστόσο την «προστασία» του Λευκαρίτη εντός των φυλακών έχει αναλάβει άλλος παράγοντας του υποκόσμου στη Κύπρο, ο οποίος έχει ισχυρές διασυνδέσεις με κατάδικους στις φυλακές.

Ο Άκης Λευκαρίτης επί του παρόντος βρίσκεται σε πτέρυγα ασφαλείας στις Φυλακές της Λευκωσίας και αναμένεται μετά την επιβολή ποινής για την υπόθεση των σεξουαλικών οργίων με ανήλικες να μεταφερθεί σε πτέρυγα βαρυποινιτών.

Ο άγραφος νόμος των φυλακών θέλει αυτούς καταδικάζονται για κακοποίηση ανηλίκων να βιώνουν πραγματική κόλαση και αυτό γίνεται προσπάθεια να αποφευχθεί.

Η οικογένεια Λευκαρίτη αποτελεί σημαντικό οικονομικό παράγοντα της Κύπρου έχοντας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διάθεσης καυσίμων στο νησί με 98 πρατήρια.
Κλείσιμο

Ο Άκης Λευκαρίτης ο οποίος ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της οικογενειακής εταιρείας "Πετρολίνα" παραιτήθηκε από την θέση του στην εταιρεία μετά από απαίτηση των συγγενών του, οι οποίοι δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να συνδεθούν οι πράξεις του με την εταιρεία.
Ο Άκης Λευκαρίτης ήδη έχει παραδεχθεί ενοχή στις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί και αναμένεται η επιβολή ποινής, χωρίς να γίνει ακρόαση στο δικαστήριο, ώστε να μην ακουστούν τα γεγονότα της υπόθεσης με βασικές μάρτυρες κατηγορίας δύο ανήλικες 14 και 15 ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης