Άνοιξαν μύτες (κυριολεκτικά) στη «δωρεάν λαϊκή» του Κολωνού για τα φυλλάδια της Δούρου
Αγνωστοί ήρθαν στα χέρια με δύο άτομα που βρέθηκαν στη λαϊκή για να μοιράσουν προεκλογικά φυλλάδια της Ρένας Δούρου - Είναι Χρυσαυγίτες, κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ
Σε σωστό... πόλεμο μετρατράπηκε η διανομή δωρεάν προϊόντων στη λαϊκή αγορά του Κολωνού καθώς εκτός από τα ποδοπατήματα και τα σπρωξίματα για μία σακούλα με φρούτα ή λαχανικά, στη διαμαρτυρία των παραγωγών σημειώθηκε και ένταση προεκλογικού χαρακτήρα.
Συγκεκριμένα, άντρες ήρθαν στα χέρια με δύο άτομα που βρέθηκαν στη λαϊκή όχι όμως για να πάρουν μία τσάντα αλλά για να μοιράσουν... προεκλογικά φυλλάδια της Ρένας Δούρου.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, άγνωστοι επιτέθηκαν σε έναν από αυτούς χτυπώντας τον και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Στη συνέχεια οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών ισχυρίστηκαν ότι δεν ήταν κάποιος από αυτούς που χτύπησε τον άντρα, ενώ τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν παρόντα είπαν ότι οι δράστες ήταν Χρυσαυγίτες.
Αλγεινή εντύπωση πάντως προκαλούν οι απειλές που εκτόξευσε μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά των ρεπόρτερ που κάλυπταν το θέμα, ζητώντας τα στοιχεία τους και απαιτώντας να μεταδοθεί η είδηση όπως τους έλεγε εκείνος.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.