Μάχη για τη ζωή δίνει ο Έλληνας ασθενής με κορονοϊό

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Έλληνας ασθενής με κορονοϊό

Χωρίς αποτέλεσμα η αναζήτηση για τον οδηγό του ταξί που τον μετέφερε από το αεροδρόμιο - Σε καραντίνα οι συνεπιβάτες της πτήσης από τη Τζέντα

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Έλληνας ασθενής με κορονοϊό
Κρίσιμη παραμένει, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του 69χρονου Έλληνα, μόνιμου κατοίκου Σαουδικής Αραβίας, που αποτελεί το πρώτο κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ο 69χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης με τους γιατρους να έχουν ετοιμάσει ένα κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε περίπτωση που η κατάσταση της υγείας του επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η Ελλάδα προμηθεύτηκε πειραματικά φάρμακα που θα χορηγηθούν στον ασθενή. 

Κλείσιμο
Οι γιατροί προγραμματίζουν να πάρουν δείγμα και από τη σύζυγό του προκειμένου να διαπιστώσουν αν και αυτή έχει προσβληθεί από τον ιό ενώ σε καραντίνα παραμένουν οι συνεπιβάτες του 69χρονου στην πτήση από τη Τζέντα.

Την ίδια ώρα άκαρπη παραμένει η αναζήτηση για τον οδηγό του ταξί που μετέφερε τον ασθενή από το αεροδρόμιο στην Αμφιάλη του Πειραιά την Πέμπτη 17 Απριλίου και μεταξύ 14:00 και 16:00.

ΚΕΕΛΠΝΟ και ΕΚΕΠΥ επαναλαμβάνουν την έκκληση τους προς όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να τους ενημερώσει προκειμένου ο οδηγός να βρεθεί άμεσα και να ελεγχθεί αν έχει μολυνθεί και ο ίδιος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης