Θαμμένα στον καταυλισμό Ρομά στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου βρέθηκαν τη Μ. Δευτέρα 67 κιλά ηρωίνης και 37.000 ευρώ σε επιχείρηση που πραγματοποίησε η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών. Συνελήφθησαν ένας νεαρός 19 ετών και μια γυναίκα 21 ετών, κάτοικοι και οι δύο του καταυλισμού.
Σε παράλληλη επιχείρηση στον Έβρο συνελήφθησαν από άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών έξι υπήκοοι Βουλγαρίας για απόπειρα εισαγωγής 50 κιλών ηρωίνης. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι αποπειράθηκαν να εισάγουν τα ναρκωτικά μέσω του ποταμού Έβρου και συγκεκριμένα μέσα σε πλαστική φουσκωτή βάρκα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.