Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τις φυλακές της Νιγρίτας

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τις φυλακές της Νιγρίτας

Περιέχει σκληρά πλάνα - Η απάνθρωπη κακοποίηση του Αλβανού φονιά και η προφανής συνεννόηση μεταξύ των 15 σωφρονιστικών υπαλλήλων

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τις φυλακές της Νιγρίτας
Βίντεο ντοκουμέντο με τον Αλβανό φονιά Ιλία Καρέλι και τους σωφρονιστικούς υπάλληλους των φυλακών Νιγρίτας που τον βασάνισαν μέχρι θανάτου, επιβεβαιώνει τα συμπεράσματα της δικαστικής έρευνας.

Στο video το οποίο δημοσιεύεται από την «Καθημερινή» αποκαλύπτεται πώς ήταν ο Καρέλι όταν έφτασε στις φυλακές Σερρών. Ο Αλβανός είχε μαυρισμένο μάτι, σημάδια σε όλο του το σώμα, τα οποία φανέρωναν ότι είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού, χωρίς να είναι σαφές αν αυτό έγινε στις φυλακές Ιτέας όπου μεταφέρθηκε πριν πάει στη Νιγρίτα ή στις φυλακές Μαλανδρίνου αφού ο Αλβανός φονιάς σκότωσε τον δεσμοφύλακα Γιώργο Τσιρώνη.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές έχουν οπτικοακουστικό υλικό συνολικής διάρκειας 20 ωρών που προέρχεται από τέσσερις κάμερες στις φυλακές Νιγρίτα. Τα πλάνα που φαίνονται στο βίντεο είναι από διαδρόμους της φυλακής, την κεντρική είσοδο των φυλακών, τον χώρο έξω από το λεγόμενο «ψυγείο», το χώρο δηλαδή όπου έγινε ο άγριος βασανισμός του Καρέλι από 15 δεσμοφύλακες αλλά και από το κελί όπου ο Αλβανός μεταφέρθηκε ημίγυμνος και τελικώς πέθανε.

Το βίντεο περιέχει πολύ σκληρά πλάνα. Εκτός από το γεγονός ότι ο Καρέλι υπέστη απάνθρωπη κακοποίηση, αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας και η συνεννόηση μεταξύ των δεσμοφυλάκων που ξυλοκόπησαν ομαδικά, χωρίς έλεος, τον Αλβανό δολοφόνο.

Κλείσιμο
Το υλικό αυτό, οδήγησε σε συνδυασμό με τις απολογίες των εμπλεκομένων στην προφυλάκιση έξι σωφρονιστικών υπαλλήλων.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης