Χυδαία επίθεση Ρουπακιά σε δημοσιογράφους

Χυδαία επίθεση Ρουπακιά σε δημοσιογράφους

«Καλώς τους δικαστές ρε, αλήτες μπου...» - Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι συμπληρωματικές απολογίες Ρουπακιά και Καζαντζόγλου - Προφυλακιστέος ο επικεφαλής της Τοπικής της Χρυσής Αυτής στην Ιεράπετρα

Χυδαία επίθεση Ρουπακιά σε δημοσιογράφους
Χυδαία φραστική επίθεση προς τους δημοσιογράφους εξαπέλυσε την Τετάρτη ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, στην είσοδο του εφετείου όπου μεταφέρθηκε από τις φυλακές στον εισαγγελέα για συμπληρωματική απολογία.

«Καλώς τους δικαστές ρε, αλήτες μπου...», ήταν μερικά από τα όσα είπε προς τους εκπροσώπους του Τύπου. 

Στο μεταξύ, οι φερόμενοι ως πρωταγωνιστές της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς και Γιάννης Καζαντζόγλου, ζήτησαν την Τετάρτη και έλαβαν προθεσμία από τις δύο ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να απολογηθούν συμπληρωματικά την Μεγάλη Εβδομάδα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τους δύο κατηγορούμενους που είναι προφυλακισμένοι οι ανακρίτριες έχουν συλλέξει νέα στοιχεία. Πρόκειται για στοιχεία που αφορούν σε όπλα που φαίνεται να συνδέονται με τον κατηγορούμενο Γ. Καζαντζόγλου. 

Οι δύο κατηγορούμενοι θα δώσουν τις συμπληρωματικές τους απολογίες στις δύο ανακρίτριες τη Μ. Δευτέρα και τη Μ. Τρίτη. 
Κλείσιμο

Την ίδια ώρα, προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στις ανακρίτριες ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Ιεράπετρα, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για την επίθεση σε βάρος Πακιστανών εργατών σε ελαιουργείο της περιοχής το Φεβρουάριο του 2013. 

Η έρευνα των δύο ανακριτριών αναμένεται να συνεχιστεί με τις απολογίες τεσσάρων κατηγορουμένων για την επίθεση μελών της ΧΑ στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη τον περασμένο Ιούλιο. 

Στην επίθεση φέρεται να εμπλέκεται και ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Λαγός. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης