Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη

Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε κατάγματα στην περιοχή του στέρνου και πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα του Ίλι Καρέλι - Τα τραύματα προήλθαν από κάποιο όργανο και όχι από χέρια



Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη
Αποκαλυπτική για τις συνθήκες θανάτου του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών είναι η γνωμάτευση του ιατροδικαστή, που εξέτασε τη σορό του άντρα, ο οποίος σκότωσε, πριν λίγες μέρες, τον αρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η νεκροψία-νεκροτομή, που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, έδειξε κατάγματα στην περιοχή του στέρνου και πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα του Αλβανού ισοβίτη.

Σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές, Μηνάς Γεωργιάδης και Ελένη Ζαγγελίδου, τα τραύματα αυτά προήλθαν από κάποιο όργανο -και όχι από χέρια- ενώ προσδιορίζονται χρονικά πριν από περίπου τρία 24ωρα.

Παραγγέλθηκαν, δε, περαιτέρω ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις.

Η σορός του Αλβανού κακοποιού, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δολοφόνησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου,Γιώργο Τσιρώνη, αναμένεται να επιστρέψει στη Νιγρίτα, προκειμένου να παραληφθεί από τους συγγενείς του.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης