Βίντεο με το κήρυγμα μίσους της ΧΑ: Χρυσαυγίτης δε γίνεσαι, Χρυσαυγίτης πεθαίνεις

Βίντεο με το κήρυγμα μίσους της ΧΑ: Χρυσαυγίτης δε γίνεσαι, Χρυσαυγίτης πεθαίνεις

Δείτε την απίστευτη δήλωση του προφυλακισμένου «πυρηνάρχη« Νίκαιας Πατέλη - Κασιδιάρης: «Ο αγώνας της ΧΑ σημαίνει δρόμος και όχι κοινοβουλευτικές ερωτήσεις και άλλες τέτοιες αηδίες»

Βίντεο με το κήρυγμα μίσους της ΧΑ: Χρυσαυγίτης δε γίνεσαι, Χρυσαυγίτης πεθαίνεις
Ατελείωτο είναι το οπτικοακουστικό υλικό που εντόπισαν οι διωκτικές αρχές στους υπολογιστές της Χρυσής Αυγής καθώς τα μέλη της φρόντιζαν να καταγράφουν όλες τις δράσεις τους και να ποζάρουν με καμάρι δίπλα σε ναζιστικά σύμβολα ή συμμετέχοντας σε στρατιωτικού τύπου γυμνάσια.
 
Έτοιμοι να επιτεθούν σε μετανάστη

Σε ένα από τα πολλά βίντεο που εντοπίστηκαν στους υπολογιστές του πυρηνάρχη Νίκαιας  Γιώργου Πατέλη, εμφανίζεται ομάδα χρυσαυγιτών σε σταθμό του Μετρό να έχουν στριμώξει άτυχο μετανάστη και να ετοιμάζονται να του επιτεθούν. Η λήψη διακόπτεται την ώρα που δύο μέλη του ναζιστικού μορφώματος πλησιάζουν σε απόσταση λίγων εκατοστών τον άτυχο αλλοδαπό.


Κλείσιμο





Όταν «υμνούσαν» τον πυρήνα Νίκαιας

Σε άλλο βίντεο εμφανίζεται το σύνολο σχεδόν των βουλευτών της ΧΑ να δίνουν τα διαπιστευτήριά τους στον πυρήνα Νίκαιας. Πρόκειται για την πιο σκληρή τοπική οργάνωση, ένα πραγματικό «φροντιστήριο» μίσους και βίας αρχηγός του οποίου ήταν ο προφυλακισμένος Γιώργος Πατέλης και εκ των πρωτοπαλίκαρων ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς.

Στο υλικό εμφανίζεται ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο αγώνας της ΧΑ σημαίνει δρόμος και όχι κοινοβουλευτικές ερωτήσεις και άλλες τέτοιες αηδίες» ο κ. Μιχάλης Αρβανίτης να χαρακτηρίζει τον πυρήνα Νίκαιας «εθνικιστικό φρούριο και εθνικιστικό στρατηγείο. Ένα από τα ορμητήρια της Ελλάδας. Θαυμάζω τον αποδοτικό τρόπο οργάνωσης και την πίστη στον αγώνα».

Ο προφυλακισμένος Γιάννης Λαγός και πραγματικός αρχηγός της περιοχής τους υπενθυμίζει: «αν είμαστε ενωμένοι αν ακολουθείτε τις γραμμές που σας δίνονται αν είστε πειθαρχημένοι και εκτελείται πιστά τις εντολές που σας δίνονται μη σας νοιάζει τίποτε άλλο για τα υπόλοιπα είμαστε εμείς εδώ».








Δ. Κουκούτσης: «Οι δικοί μου οι καλαματιανοί είναι κότες…»

Στην ίδια οργάνωση μίλησε και ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης. Στο βίντεο εμφανίζεται να λέει ότι οι δικοί του υποστηρικτές, μέλη της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας «είναι κότες… δεν είναι σαν και εσάς.. δεν έχουν την μαζικότητα την δική σας και την μαχητικότητά σας… σας χαίρομαι…». Σε άλλο σημείο μιλά για το κλίμα που αντιμετωπίζουν στην βουλή λέγοντας και για την «Αδωνίτσα» ενώ αναφορικά με τα βουλευτικά προνόμια απαντά «Εχω πάρει βουλευτικά ΙΧ Μερσεντές αλλά τα έχουμε γεμίσει με ρύζια τρόφιμα κλπ για τον κόσμο. Φτωχοί μας ψήφισαν φτωχούς θα στηρίξουμε. Τα χρήματα που παίρνουμε 3,5 χιλ ευρώ τα οποία πηγαίνουν στο κόμμα για τρόφιμα.
 
Σε ένα άλλο βίντεο Ρουπακιάς και Πατέλης έχουν μεταβεί στην Σπάρτη και μιλούν στα στελέχη της τοπικής:  Ρουπακιάς «χρυσαυγίτης ούτε γεννιέσαι ούτε γίνεσαι... χρυσαυγίτης πεθαίνεις…». Πατέλης: …«το κτίριο της Μεσογείων εκτός από γραφείο είναι κάστρο ιδεών και όχι μπουρδέλο όπως ο Περισσός»







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης