Στα χνάρια του Δημήτρη Κουφοντίνα φαίνεται ότι θα βαδίσει ακόμη ένα μέλος της 17 Νοέμβρη.
Ο Σάββας Ξηρός ετοιμάζει το δικό του βιβλίο που θα έχει τον τίτλο «Πολιτική Ευθύνη». Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, στα τέσσερα κεφάλαια του βιβλίου, ο ισοβίτης φέρεται να περιγράφει λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε τη δράση του, ποιοι τον μύησαν, πώς έμαθε να χρησιμοποιεί όπλα. Ακόμη, ασκεί κριτική στους τρόπους ανάκρισης, αλλά και για τις συνθήκες κράτησής του στις φυλακές.
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ανάμεσα στους «υποστηρικτές» της συγγραφικής προσπάθειας του Σάββα Ξηρού συγκαταλέγονται δύο πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.