«Θεριακλήδες» ανήλικοι πίσω από εννέα κλοπές

«Θεριακλήδες» ανήλικοι πίσω από εννέα κλοπές

Δεκάδες συσκευασίες καπνού και πακέτα τσιγάρων και 190 ευρώ, ήταν η λεία δυο «θεριακλήδων» πιτσιρικάδων ηλικίας 17 και 16 χρόνων από την Αλβανία και ενός 21χρονου Έλληνα που διέρρηξαν δύο περίπτερα στην πόλη του Βόλου, αλλά εντοπίστηκαν χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών.

«Θεριακλήδες» ανήλικοι πίσω από εννέα κλοπές
Με τη σύλληψή τους, όμως, εξιχνιάστηκαν άλλες επτά κλοπές δικύκλων, τέσσερις από τις οποίες είχαν γίνει την ίδια ημέρα, στις 12 Φεβρουαρίου! Τότε, είχαν κλέψει τρία μοτοποδήλατα και μια μοτοσικλέτα, ο κινητήρας της οποίας βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του 17χρονου Αλβανού με ξυσμένο τον αριθμό πλαισίου. Μάλιστα, οι δυο αλλοδαποί είχαν κλέψει άλλα τρία μοτοποδήλατα στις 24 Φεβρουαρίου και την περασμένη Δευτέρα!

Όλα τα κλεμμένα μηχανάκια βρέθηκαν σε διάφορα σημεία που τα είχαν κρύψει οι δράστες, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν οι τρεις νεαροί εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις και κλοπές, ενώ στο μεταξύ παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης