Φιλιππίδης: «Θέλαμε να φύγει όσο πιο χαρούμενος κι ευτυχισμένος»...
Ο καλλιτεχνικός χώρος θρηνεί το χαμό του σπουδαίου καλλιτέχνη
«Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα για πολύ καιρό», δήλωσε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης για το θάνατο του Σάκη Μπουλά.(Δείτε εδώ
)
«Όλοι οι φίλοι ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει και θέλαμε να φύγει όσο πιο χαρούμενος κι ευτυχισμένος».
Ο καλλιτεχνικός χώρος και όχι μόνο θρηνεί το χαμό του σπουδαίου καλλιτέχνη. Δηλώσεις σήμερα το πρωί έκανε και ο Δημήτρης Σταρόβας. (Διαβάστε περισσότερα εδώ
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.