Τέλος το φοροκυνηγητό στην Κεφαλονιά

Τέλος το φοροκυνηγητό στην Κεφαλονιά

Παγώνουν μέχρι νεωτέρας οι κατασχέσεις για χρέη στην εφορία

Τέλος το φοροκυνηγητό στην Κεφαλονιά
Έπρεπε «να χαλάσει ο κόσμος» για να σταματήσουν οι κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη που έχουν στην εφορία όσοι επλήγησαν από τους σεισμούς στην Κεφαλονιά.

Με  απόφαση που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης  στις 5 Φεβρουαρίου, μετά δηλαδή από τον δεύτερο μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε στο νησί, «παγώνουν» οι κατασχέσεις από το Δημόσιο για τους Κεφαλλινίτες.

Κλείσιμο
Η παρέμβαση αυτή κρίθηκε αναγκαία επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, καθ’όλη  την προηγούμενη εβδομάδα μετά την πρώτη μεγάλη σεισμική δόνηση που κτύπησε το νησί, οι τράπεζες συνέχιζαν σαν να μν έχει συμβεί τίποτε να κάνουν «αναλήψεις» από τους τραπεζικούς λογαριασμούς  οφειλετών του Δημοσίου, εκτελώντας κατασχέσεις που είχαν ζητηθεί  από τη ΔΟΥ Πάτρας ,στην οποία ανήκει η Κεφαλλονιά μετά τις συγχωνεύσεις των ΔΟΥ.

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες που έχουν ακίνητα στην Κεφαλλονιά τα οποία έχουν κριθεί ως ακατάλληλα για μετά τους δύο μεγάλους σεισμούς, απαλλάσσονται από τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων γα το 2014.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης