Πατέρας Μυρτούς: «Η οικογένειά μας σταμάτησε να ονειρεύεται μετά την τραγωδία»

Πατέρας Μυρτούς: «Η οικογένειά μας σταμάτησε να ονειρεύεται μετά την τραγωδία»

Οι γιατροί μας λένε ότι η κατάσταση της Μυρτούς δίνει κάποιες προσδοκίες για το μέλλον και ότι σύντομα θα μπορέσουμε να έχουμε αποτελέσματα, δήλωσε ο Γιάννης Παπαδομιχελάκης

Πατέρας Μυρτούς: «Η οικογένειά μας σταμάτησε να ονειρεύεται μετά την τραγωδία»
«Αυτό που περάσαμε μας έκανε δυστυχώς να σταματήσουμε να ονειρεύομαστε για το μέλλον».

Τη φράση αυτή χρησιμοποίησε ο πατέρας της Μυρτούς, Γιάννης Παπαδομιχελάκης, για να περιγράψει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια του εδώ και 1,5χρόνο.

Κληθείς, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, να σχολιάσε την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου της Σύρου ο πατέρας της Μυρτούς ανέφερε ότι «η δικαιοσύνη έκανε το έργο της αλλά η τιμωρία αυτού του ανθρώπου απέχει από δικονομικές τιμωρίες».

Μιλώντας, τέλος, για την κατάσταση της κόρης του που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα ο κ. Παπαδομιχελάκης είπε ότι προς το παρόν οι γιατροί εξετάζουν την κατάσταση της Μυρτούς και μας έχουν πει ότι σταδιακά θα προσπαθήσουν να επανέλθουν ορισμένες λειτουργίες όπως η κατάποση, η μερική κίνηση. «Μας λένε ότι η κατάσταση δίνει κάποιες προσδοκίες και θα μπορέσουμε σύντομα να έχουμε αποτελέσματα» κατέληξε ο κ. Παπαδομιχελάκης ευχόμενος ό,τι καλύτερο για την κόρη του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης