Συνεχείς μετασεισμοί - Ξαγρυπνούν με το φόβο οι πολίτες του νησιού
Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Κεφαλονιάς ο πολύ ισχυρός σεισμός των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.
Οι σεισμολόγοι συνεχίζουν να κρατούν επιφυλάξεις σχετικά με την εξέλιξη της σεισμικής ακολουθίας, αφού η μετασεισμική δραστηριότητα δεν έχει σταματήσει και η πιθανότητα για έναν μεγάλο μετασεισμό υπάρχει ακόμη.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, συγκεκριμένα στις 01:05 σημειώθηκε σεισμική δόνηση στην Κεφαλονιά της κλίμακας των 4.1 Ρίχτερ, 8 χλμ νοτιοδυτικά από το Ληξούρι και 14 από το Αργοστόλι.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»