«Χτενίζει» την Αθήνα η Αντιτρομοκρατική για τον Χριστόδουλο Ξηρό

«Χτενίζει» την Αθήνα η Αντιτρομοκρατική για τον Χριστόδουλο Ξηρό

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή των Εξαρχείων, της Κυψέλης και του Βύρωνα - «Ντου» σε σπίτια με σκοπό είτε να τον εντοπίσουν είτε να βρουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του

«Χτενίζει» την Αθήνα η Αντιτρομοκρατική για τον Χριστόδουλο Ξηρό
Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του μέλους της 17 Νοέμβρη,  Χριστόδουλου Ξηρού.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής πραγματοποιούν εφόδους σε σπίτια και άλλους χώρους σε διάφορες περιοχές της Αθήνας με σκοπό να τον εντοπίσουν είτε να βρουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή των Εξαρχείων, της Κυψέλης και του Βύρωνα.

Συνολικά, ερευνήθηκαν επτά σπίτια (τέσσερα στη Θεσσαλονίκη, τρία στην Αθήνα) και συνελήφθησαν δύο άτομα, ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι του συλληφθέντος στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν ένα τσεκούρι, τέσσερα ξύλινα ρόπαλα, ένα πιστόλι ρέπλικα, ασύρματος πομποδέκτης, τρία μαχαίρια, μια ξιφολόγχη από καλάσνικοφ, δύο σπρέι πιπεριού, ένα λέιζερ, επτά αντιασφυξιογόνες μάσκες και έντυπα αναρχικού περιεχομένου.

Στο σπίτι του συλληφθέντος στην Αθήνα βρέθηκαν ένα δίκαννο με 188 φυσίγγια, ένα αεροβόλο πιστόλι ρέπλικα, 38 αβολίδωτα φυσίγγια, ένα μαχαίρι ναυτικού τύπου, χειροπέδες και μια αντιασφυξιογόνος μάσκα.

Να σημειωθεί πως την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη επιχείρηση στο Μεταξουργείο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης