Κεφαλονιά: Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τις καταστροφές
Μεγάλο μέρος του νησιού είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα (χωριά του Ληξουρίου, αλλά και κάποια του Αργοστολίου), ενώ ζημιές έχουν σημειωθεί σε κτήρια και παλιά σπίτια
Λίγες ώρες μετά το μεγάλο σεισμό των 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κεφαλονιά, οι κάτοικοι του νησιού έρχονται αντιμέτωποι με μια δύσκολη νύχτα, προσπαθώντας να μείνουν ψύχραιμοι.
Σύμφωνα με το e-kefalolnia.net πολλοί κάτοικοι βρίσκονται έξω από τα σπίτια τους και έχουν συγκεντρωθεί σε ανοιχτούς χώρους, παρά το τσουχτερό κρύο.
Μεγάλο μέρος του νησιού είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα (χωριά του Ληξουρίου, αλλά και κάποια του Αργοστολίου), ενώ ζημιές έχουν σημειωθεί σε κτήρια και παλιά σπίτια.
Προβλήματα υπάρχουν στο οδικό δίκτυο του νησιού λόγω κατολισθήσεων, ιδιαίτερα στην περιοχή της Παλικής.
Κλείσιμο
Στο Νοσοκομείο του Αργοστολίου έχει μεταβεί με μικροτραυματισμούς μικρός αριθμός κατοίκων.
Οι περισσότεροι τραυματισμοί προκλήθηκαν από πτώση αντικειμένων ή σπάσιμο τζαμιών.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.