Έπειτα από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου ο Χριστόδουλος Ξηρός γιόρτασε μαζί με φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, πληροφορίες αναφέρουν ότι καταδικασμένοι τρομοκράτες γλέντησαν στις φυλακές και την απόδραση του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη!
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», οι φυλακισμένοι τοποθέτησαν τραπέζια στον διάδρομο της Α’ Πτέρυγας και έστησαν «πάρτι» στον Κορυδαλλό με άφθονο φαγητό, ποτό και… επαναστατικά τραγούδια.
Σημειώνεται ότι με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου ορίσθηκε νέα διευθύντρια των φυλάκων Κορυδαλλού η Χαρά Κουτσομιχάλη, μέχρι σήμερα διευθύντρια των φυλακών του Ελαιώνα.
Η μέχρι πρότινος διευθύντρια των φυλάκων μετακινήθηκε σε άλλο κατάστημα κράτησης μέχρι να περατωθούν οι έρευνες για τις συνθήκες κράτησης και τη χορήγηση αδειών στον Χριστόδουλο Ξηρό, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τις ευθύνες σωφρονιστικών υπαλλήλων που φέρονται να εμπλέκονται στη διευκόλυνση των μετακινήσεων Ξηρού μέσα στη φυλακή.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.