Κασιδιάρης: Τα όπλα είναι... αεροβόλα και επαναφορτιζόμενα

Κασιδιάρης: Τα όπλα είναι... αεροβόλα και επαναφορτιζόμενα

Εσκεμμένη διαρροή στοιχείων από την Αστυνομία για «δημιουργία εντυπώσεων» - Η εμπλοκή του υφυπουργού Υποδομών με φωτογραφίες που τον εικονίζουν να σημαδεύει με αεροβόλο

Κασιδιάρης: Τα όπλα είναι... αεροβόλα και επαναφορτιζόμενα
Κλήθηκε να απαντήσει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στα δημοσιεύματα και το νέο φωτογραφικό υλικό που εικονίζει στελέχη της Χρυσής Αυγής να κρατούν και να επιδεικνύουν τυφέκια και πιστόλια, την Πέμπτη, από το χώρο της Βουλής. Να σημειωθεί πως το εν λόγω υλικό έχει αποσταλεί στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον κ. Κασιδιάρη, τα εικονιζόμενα όπλα είναι αεροβόλα και ρέπλικες που λειτουργούν με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, καταγγέλλοντας μάλιστα εσκεμμένη διαρροή στοιχείων από την Αστυνομία, την οποία απέδωσε σε απόπειρα «δημιουργίας εντυπώσεων» και «παραπλάνησης των αδαών».

Κλείσιμο
Η εμπλοκή του υφυπουργού Υποδομών
Παράλληλα, έδειξε στους δημοσιογράφους φωτογραφίες που εικονίζουν τον υφυπουργό Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλο να σημαδεύει με ένα τέτοιο αεροβόλο, κάνοντας ειρωνικά λόγο για «τάγματα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας».

Άμεση απάντηση εξέδωσε  ο κ. Παπαδόπουλος, κάνοντας λόγο για αστειότητες, ενώ την ίδια στιγμή δήλωσε με ειρωνική διάθεση πως με αυτόν τον τρόπο «θα ανεβάσετε την Χρυσή Αυγή στο 30%».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης