Αποθέωση για τους AC DC στη πιο «καυτή» συναυλία των τελευταίων ετών στην Ελλάδα !

Αποθέωση για τους AC DC στη πιο «καυτή» συναυλία των τελευταίων ετών στην Ελλάδα !

Αν ζούσε η γιαγιά μου και έβλεπε χθες τον 60χρονο τραγουδιστή των ACDC Brian Johnson και τον 50χρονο κιθαρ

Αποθέωση για τους  AC DC  στη πιο «καυτή» συναυλία των τελευταίων ετών στην Ελλάδα !

Αν ζούσε η γιαγιά μου και έβλεπε χθες τον 60χρονο τραγουδιστή των ACDC Brian Johnson και τον 50χρονο κιθαριστα των ACDC, Angus Young να σολάρουν ακατάπαυστα για περισσότερες από δυο ώρες τρέχοντας μαζί πάνω κάτω στη σκηνή και στον τεράστιο διάδρομο που είχε στηθεί στην αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου ίσως και να πίστευε αυτά που έβλεπε κάποτε σε κάποια ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ 2 για το ελιξίριο της νεότητας.

Σαν άλλοι  Brand Pit στο ρόλο του Benjamin Button, οι Brian και Angus απέδειξαν ότι όσο και αν τα χρόνια περνούν αυτή η κολόνια παραμένει η ίδια και εκείνοι αντί να γερνούν, δείχνουν ακόμα πιο νέοι. Η σχολική βερμούδα, το πουκάμισο και η γραβάτα, οι παιδιάστικες γκριμάτσες του – σήμα κατατεθέν- και φυσικά η κιθάρα του Angus σε συνδιασμό με την πάντα τσιριχτή φωνή του Brian απογείωσαν του 55.000 οπαδούς του διαχρονικού hard rock συγκροτήματος που κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ για να τους δουν για πρώτη φορά έπειτα από 25 χρόνια αναμονής. Σε παλμό ήταν αδιαμφισβήτητα το πιο επιτυχημένο συναυλιακό γεγονός των τελευταίων χρόνων καθώς οι ACDC κατάφεραν να αναγκάσουν να χοροπηδούν ρυθμικά όχι μόνο οι καθιστοί στις κερκίδες των πάνω διαζωμάτων αλλά και οι κάτοικοι της Καλογρέζας που είχαν βγει στα μπαλκόνια τους για να εξακριβώσουν την προέλευση του εκκωφαντικού θορύβου που σημειωτέον έφτανε μέχρι τα βάθη της Φιλοθέης.

Στα μείον η απουσία της …Λουκά και των υπόλοιπων γραφικών τηλεοπτικών «παραγόντων» καθώς και των εκπροσώπων της Εκκλησίας που σίγουρα θα έμεναν άναυδοι μπροστά στην συγκέντρωση τόσων πολλών «διαβόλων» τα κέρατα των οποίων αναβόσβηναν μέσα στο σκοτάδι. Στα μείον και η έλλειψη επικοινωνίας του συγκροτήματος με τους φανς έπειτα από τόσο καιρό αναμονής. Το πανό με το αναγραφόμενο ερώτημα “What took you so long” δεν έλαβε ποτέ απάντηση και κανένας εκ των μελών του συγκροτήματος δεν εκστόμισε ούτε μια συλλαβή στα ελληνικά. Χαλάλι τους. Δυο ώρες σκληρού rock n roll ήταν αρκετές να σε κάνουν να θέλεις να βγάλεις τα παπούτσια σου αμέσως μετά και να καταναλώσεις άπειρα λίτρα νερού για να επανέλθεις. Κερασάκι στην τούρτα οι απανωτές κανονιές και η εκτόξευση εντυπωσιακών βεγγαλικών στον αθηναϊκό ουρανό συντροφιά με το αποχαιρετιστήριο τραγούδι της βραδιάς.

“ WE SALUTE YOU” !

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης