Σοκ: Ο δολοφόνος του 77χρονου στον Τύρναβο ήταν ο γιος του!
Το φονικό φαίνεται να έγινε έπειτα από έντονη διαμάχη
UPD:
Από το ίδιο του το παιδί φαίνεται ότι βρήκε το θάνατο ο 77χρονος Νικόλαος Σπυρόπουλος στον Τύρναβο.
Ο ηλικιωμένος πυροβολήθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην αυλή του σπιτιού του στην περιοχή των παλαιών σφαγείων της πόλης και για το άγριο φονικό συνελήφθη ο 40χρονος γιος του.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έντονη διαμάχη μεταξύ πατέρα-γιου οδήγησε στον φόνο του ηλικιωμένου.
Την ίδια ώρα, η αστυνομία προσπαθεί να διασταυρώσει τα στοιχεία που συγκέντρωσε αναμένοντας και τα αποτελέσματα από τα ίχνη που βρέθηκαν στην κυνηγετική καραμπίνα, από την οποία δέχθηκε τις σφαίρες ο 77χρονος Τυρναβίτης.
Κλείσιμο
Πάντως ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει ομολογήσει ακόμη την πράξη του, ενώ οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λάρισας λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events