Αίσιο τέλος στην «περιπετειώδη» κατασκευή του σταθμού του μετρό «Αγία Μαρίνα», ο οποίος παραδίδεται στο κοινό εκτός απροόπτου στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.
Ο σταθμός συγκαταλέγεται στην περίφημη Γραμμή 3 του μετρό, η σύμβαση για την επέκταση της οποίας είχε υπογραφεί από τις 20 Φεβρουαρίου του 2006, ωστόσο χρειάστηκαν 8 ολόκληρα χρόνια για να «τρέξει» και να τερματίσει λόγω της εμπλοκής με την υπόθεση της Siemens. Ο σταθμός εκτιμάται ότι θα εξυπηρετεί καθημερινά 30.000 επιβάτες.
Η σύμβαση αφορούσε επέκταση της Γραμμής 3 κατά 1,5 χλμ. προς τα νοτιοδυτικά της Αθήνας. Ο σταθμός είναι ουσιαστικά έτοιμος από τα τέλη του 2011, ωστόσο δεν παραδόθηκε καθώς υπήρχε εκκρεμότητα με το σύστημα σηματοδότησης της Siemens. Ανάλογη εκκρεμότητα καθυστέρησε την παράδοση των επεκτάσεων προς Ελληνικό και Ανθούπολη. Διαβάστε περισσότερα στο
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.