Με εισαγγελέα τον Πεπόνη ξεκίνησε η δίκη για τη ληστεία στο Βελβεντό

Με εισαγγελέα τον Πεπόνη ξεκίνησε η δίκη για τη ληστεία στο Βελβεντό

Ο Νίκος Ρωμανός ανέφερε στο δικό του «πολιτικό μανιφέστο» πως οι τράπεζες αποτελούν κατεστημένο και για το λόγο αυτό θα είναι απέναντί τους

Με εισαγγελέα τον Πεπόνη ξεκίνησε η δίκη για τη ληστεία στο Βελβεντό
Ξεκίνησε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που συνεδριάζει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η δίκη για τη διπλή ένοπλη ληστεία στο Βελβεντό, που έλαβε χώρα το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου του 2013.

Στο εδώλιο κάθονται οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Νίκος Ρωμανός, Ανδρέας Μπουρζούκος, Ανάργυρος Ντάλιος, Δημήτρης Πολίτης και Φοίβος Χαρίσης Πούλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, ληστεία από κοινού κατά συρροή και άλλα.

Οι κατηγορούμενοι ανέγνωσαν δηλώσεις τους κατά την έναρξη της διαδικασίας, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η καταδίκη τους έχει ήδη αποφασιστεί. Ο Νίκος Ρωμανός ανέφερε στο δικό του «πολιτικό μανιφέστο» πως οι τράπεζες αποτελούν κατεστημένο και για το λόγο αυτό θα είναι απέναντί τους.

Μετά την ανάγνωση των δηλώσεών τους, οι τρεις κατηγορούμενοι Γιάννης Μιχαηλίδης, Νίκος Ρωμανός και Φοίβος Χαρίσης Πούλος απεχώρησαν από την αίθουσα, ενώ οι Ανδρέας Μπουρζούκος και Ανάργυρος Ντάλιος παρέμειναν στη διαδικασία.

Συνήγοροι υπεράσπισης υπέβαλαν στο δικαστήριο αιτήματα αναβολής. Να απορριφθεί το αίτημα της αναβολής ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας, Γρ. Πέπονη, ο οποίος πρότεινε διακοπή της δίκης.
Κλείσιμο

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης