Κυριακή και Δευτέρα αποφασίζουν εκ νέου οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ

Κυριακή και Δευτέρα αποφασίζουν εκ νέου οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ

Την Κυριακή θα συνεδριάσει η Ομοσπονδία και τη Δευτέρα οι σύλλογοι του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Μετσόβειου Πολυτεχνείου

Κυριακή και Δευτέρα αποφασίζουν εκ νέου οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ

Το διήμερο Κυριακή-Δευτέρα θα καθορίσουν οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ την περαιτέρω στάση τους μετά τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η αρνητική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στις αιτήσεις των Πανεπιστημίων για τη μη κατάργηση των 1.349 θέσεων διοικητικού προσωπικού.

Την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, συνεδριάζει η Ομοσπονδία διοικητικών υπαλλήλων, και μια ημέρα μετά, τη Δευτέρα, θα συνεδριάσουν οι σύλλογοι του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, οι οποίοι απεργούν τις τελευταίες δέκα εβδομάδες. 
Κλείσιμο
Οι διοικητικοί υπάλληλοι θα κληθούν να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν την απεργία τους ή εάν θα προχωρήσουν σε άλλης μορφής κινητοποιήσεις με δεδομένο ότι οι πρυτανικές αρχές των δύο ιδρυμάτων προτίθενται να ξεκινήσουν τα μαθήματα και οι εξετάσεις την ερχόμενη βδομάδα προκειμένου να μην χαθεί το εξάμηνο. Σχετικά προγράμματα έχουν καταρτιστεί τόσο στο ΕΚΠΑ όσο και στο ΕΜΠ.
 
Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα θα συνεδριάσει και η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης