Συνεχίζεται για 10η εβδομάδα η απεργία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Συνεχίζεται για 10η εβδομάδα η απεργία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Την ώρα που συζητείται στην Ευελπίδων η προσφυγή του υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου

Συνεχίζεται για 10η εβδομάδα η απεργία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
Να συνεχίζουν για δέκατη εβδομάδα την απεργία τους αποφάσισαν την Παρασκευή οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου τη Δευτέρα για να εκτιμήσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Η απόφαση για συνέχιση της απεργία στο ΕΚΠΑ έρχεται την ώρα που συζητείται στην Ευελπίδων η προσφυγή του υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, με αίτημα να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία τους την ερχόμενη Δευτέρα και να μη χαθεί το εξάμηνο.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, επεισοδιακή αποδείχθηκε η συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου για την κατάρτιση του προγράμματος του εξαμήνου, δεδομένου ότι τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα.

Η συνεδρίαση διακόπηκε από ομάδες φοιτητών ακροαριστερών παρατάξεων που εισέβαλαν στον χώρο και εμπόδισαν τα μέλη της Συγκλήτου να λάβουν αποφάσεις. Όπως πάντως ανέφεραν εκπρόσωποι του Ιδρύματος, το πρόγραμμα των εξετάσεων θα καταρτιστεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης