Ως μια «ευκαιρία να αποκτήσει και πάλι ζωή το κέντρο» χαρακτήρισε το κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί, σε μια πόλη που θέλει να είναι τουριστικός προορισμός αυτόνομος, να μην είναι ανοικτά, τουλάχιστον, όπως είχαμε από την πρώτη στιγμή τονίσει, στο ιστορικό κέντρο της πόλης τα καταστήματα», ανέφερε σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.