Πελεγρίνης: Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών συντελείται εθνικό έγκλημα

Πελεγρίνης: Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών συντελείται εθνικό έγκλημα

Αντεπίθεση του πρύτανη του ΕΚΠΑ, μετά το τελεσίγραφο του υπουργού Παιδείας 

Φήμες για παραίτηση του Βασιλιά των Βέλγων
Πελεγρίνης: Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών συντελείται εθνικό έγκλημα
«Η πολιτεία θεωρεί το πανεπιστήμιο σκουπιδοτενεκέ», ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης, μετά το τελεσίγραφο που έστειλε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, τόσο στον ίδιο όσο και στον πρύτανη του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου

Μιλώντας στον σταθμό Alpha 98,8 ο κ. Πελεγρίνης χαρακτηρίσε «εθνικό έγκλημα» αυτό που συντελείτε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο παραμένει κλειστό για όγδοη εβδομάδα.

«Ας μας κόψουν την επιχορήγηση που μας δίνει το κράτος και ας μας αφήσουν τους υπαλλήλους, είναι τόσο σημαντικό το ζήτημα», σημείωσε ο κ. Πελεγρίνης, προσθέτοντας πως το Πανεπιστήμιο  κινδυνεύει να γίνει άνδρο εγκληματικότητας,αναφέροντας ότι έχουν εγκατασταθεί δύο παραπήγματα στα οποία γίνονται ύποπτες ενέργειες.

Κλείσιμο
Ο πρύτανης εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργείου Παιδείας, λέγοντας ότι έχει την αποκλειστική ευθύνη για το αδιέξοδο στα ΑΕΙ.
 
«Είμαστε διατεθειμένοι να βρούμε μία λύση, έχω απευθυνθεί στον πρωθυπουργό, σιωπή απόλυτη…Το υπουργείο απλώς παρατηρεί. Πρέπει να γίνουν τα μαθήματα χωρίς να υπονομευτεί η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων η οποία είναι δίκαιη» κατέληξε ο κ. Πελεγρίνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης