Στον Ευαγγελισμό απεβίωσε ο Νίκος Φώσκολος

Στον Ευαγγελισμό απεβίωσε ο Νίκος Φώσκολος

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα ξημερώματα της Τετάρτης με συμπτώματα γαστρορραγίας.

Θέλουμε καλές σχέσεις με όλους τους γείτονες, λέει ο σύμβουλος του Ερντογάν
Στον Ευαγγελισμό απεβίωσε ο Νίκος Φώσκολος
Στον 5ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» όπου στεγάζεται η Δ’ Παθολογική κλινική του μεγαλύτερου νοσηλευτικού ιδρύματος της Αττικής, άφησε την τελευταία του πνοή ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Νίκος Φώσκολος. Ο γνωστός σκηνοθέτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα ξημερώματα της Τετάρτης (λίγο μετά τα μεσάνυχτα) με συμπτώματα γαστρορραγίας.

Οπως πληροφορείται το protothema.gr, ο 86χρονος διακομίστηκε κατά τη διάρκεια της εφημερίας του –σημειωτέον ότι εξελίχθηκε σε μια ταραχώδη εφημερία όταν γιατροί κοινοποίησαν φωτογραφίες με τους ασθενείς που ήταν στοιβαγμένοι στα Επείγοντα περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα έκριναν εάν εισάγονταν ή όχι για νοσηλεία.

Κλείσιμο
Ο «Ευαγγελισμός» δέχεται κατά μέσο όρο σε κάθε εφημερία περίπου 800 επισκέπτες – ασθενείς. Από αυτούς τελικά χρειάζεται να εισαχθεί περίπου το 20% με 30%, ωστόσο όλοι υποβάλλονται στη βάσανο της πολύωρης αναμονής είτε λάβουν το εξιτήριο είτε το εισιτήριο για νοσηλεία.

Ο Νίκος Φώσκολος ήταν ένας από τους δεκάδες ανθρώπους που εξετάστηκαν στα Επείγοντα την Τρίτη. Η κατάσταση της υγείας του ήταν επιβαρυμένη και κρίθηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί. «Χρεώθηκε» ως ασθενής στην Δ΄ Παθολογική κλινική του νοσοκομείου, αλλά η κατάστασή του έβαινε συνεχώς επιδεινούμενη. Ο ασθενής κατέληξε πέντε ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης