Επιφυλακτικές οι κυπριακές αρχές για την... επανεμφάνιση του μικρού Μπεν

Επιφυλακτικές οι κυπριακές αρχές για την... επανεμφάνιση του μικρού Μπεν

Το βίντεο που παρουσιάζει νεαρό άντρα που μοιάζει με τον Μπεν με βάση τις εκτιμήσεις για το πώς θα ήταν σήμερα θα εξεταστεί από τη Κυπριακή Αστυνομία

Επιφυλακτικές οι κυπριακές αρχές για την... επανεμφάνιση του μικρού Μπεν
Μη σοβαρές χαρακτηρίζουν αστυνομικές πηγές στην Κύπρο τις εικασίες για την ενδεχόμενη παρουσία του «μικρού Μπεν» που είχε χαθεί στη Κω τον Ιούλιο του 1991. Ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει εμπλοκή της Interpol θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες στη παλιά τουρκοκυπριακή συνοικία της Λεμεσού όπου τα τελευταία χρόνια μένουν και οικογένειες Ρομά που στη πλειοψηφία τους ήρθαν από τα Κατεχόμενα.

Το βίντεο που παρουσιάζει νεαρό άντρα που μοιάζει με τον Μπεν με βάση τις εκτιμήσεις για το πώς θα ήταν σήμερα θα εξεταστεί από τη Κυπριακή Αστυνομία η οποία μπορεί με ευκολία να αναζητήσει τον νεαρό. Η παλιά τουρκοκυπριακή συνοικία της Λεμεσού είναι μικρή και οι οικογένειες των Ρομά συγκεκριμένες. Μάλιστα λόγω του ότι οι περισσότεροι Ρομά έχουν έρθει από τα κατεχόμενα θα είναι πολύ εύκολο να βρεθούν όσοι έχουν έρθει από την Ελλάδα.

Κλείσιμο
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν λίγους μήνες είχε γίνει έρευνα και για την Μαντλίν που είχε εξαφανιστεί στη Πορτογαλία πριν λίγα χρόνια, λόγω του ότι κάποιος είχε αναφέρει ότι είχε εντοπίσει στην Αγία Νάπα μικρό κορίτσι που της έμοιαζε. Η έρευνα κατέδειξε ότι οι πληροφορίες ήταν λανθασμένες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης