Δύο Αλβανοί συνελήφθησαν για την άγρια δολοφονία υπαλλήλου πρατηρίου στη Χαλκιδική

Δύο Αλβανοί συνελήφθησαν για την άγρια δολοφονία υπαλλήλου πρατηρίου στη Χαλκιδική

Πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον 31χρονο παρότι εκείνος δεν αρνήθηκε να τους δώσει τις εισπράξεις

Δύο Αλβανοί συνελήφθησαν για την άγρια δολοφονία υπαλλήλου πρατηρίου στη Χαλκιδική

Στη σύλληψη δύο Αλβανών για την άγρια δολοφονία ενός 31χρονου υπαλλήλου πρατηρίου το βράδυ της Πέμπτης στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής προχώρησε η αστυνομία.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή των Νέων Μουδανίων έπειτα από ανθρωποκυνηγητό.

Η αιματηρή ληστεία σημειώθηκε μετά τις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης όταν οι δύο άνδρες εισέβαλαν αρχικά στο βενζινάδικο, όπου με την απειλή καραμπίνας και μαχαιριού, απέσπασαν από τον 31 ετών υπάλληλο τις εισπράξεις της ημέρας (κατά πληροφορίες περίπου 400 ευρώ). Όπως έγινε γνωστό, την ώρα εκείνη βρισκόταν στην επιχείρηση και μία φίλη του υπαλλήλου του βενζινάδικου.
Κλείσιμο
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ζήτησαν περισσότερα χρήματα και κατόπιν αποφάσισαν να κλειδώσουν τόσο τον υπάλληλο όσο και τη φίλη του στο εσωτερικό της επιχείρησης προκειμένου να υποχρεώσουν τον πρώτο να τους παραδώσει κι άλλα χρήματα.
 
Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ένας από τους δύο δράστες πυροβόλησε εν ψυχρώ, από μικρή απόσταση, τον άτυχο υπάλληλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια, οι αδίστακτοι ληστές διέφυγαν πεζή αλλά τελικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
 
Από τις αστυνομικές αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δύο δράστες να εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες που σημειώθηκαν κατά το παρελθόν στην ίδια περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης