Συνάντηση Σαμαρά με τον επικεφαλής της κινεζικής εταιρίας ΖΤΕ

Συνάντηση Σαμαρά με τον επικεφαλής της κινεζικής εταιρίας ΖΤΕ

«Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν την οικονομία της χώρας και θα προσφέρουν 400- 600 νέες θέσεις εργασίας», δήλωσε ο Χου Γουέι Γκι

Συνάντηση Σαμαρά με τον επικεφαλής της κινεζικής εταιρίας ΖΤΕ
Με τον επικεφαλής της εταιρείας ΖΤΕ Χου Γουέι Γκι συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο επικεφαλής της κινεζικής εταιρείας δήλωσε ότι μετά τη δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου στον Πειραιά για τα προϊόντα της, η κινεζική εταιρεία προχωρά και στη δημιουργία επισκευαστικου κέντρου. «Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν την οικονομία της χώρας και θα προσφέρουν 400- 600 νέες θέσεις εργασίας», δήλωσε ο Χου Γουέι Γκι, ο οποίος ανέφερε ότι την προσπάθεια αυτή στηρίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Κλείσιμο
Εξάλλου, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης αφού τόνισε ότι η ΖΤΕ είναι μια εκ των πέντε μεγαλύτερων τηλεπικοινωνιακών παρόχων παγκοσμίως, ανέφερε πως αυτή η συμφωνία αντανακλά την εμπιστοσύνη, από πλευράς αξιοπιστίας, στην Ελλάδα, για επενδύσεις.

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Η προσπάθεια είναι να ακολουθήσουν κι άλλες θετικές ειδήσεις και επικεφαλής είναι ο πρωθυπουργός», τόνισε. «Αλλάζει η εικόνα στον κόσμο για την Ελλάδα. Η χώρα μπαίνει ξανά στον χάρτη των μεγάλων επενδύσεων», δήλωσε, από την πλευρά του, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης.

πηγή: ΑΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης