Στον άγνωστο άνδρα που φέρεται να «συνόδευε» τον Ρουπακιά εστιάζουν τώρα οι εισαγγελικές αρχές

Στον άγνωστο άνδρα που φέρεται να «συνόδευε» τον Ρουπακιά εστιάζουν τώρα οι εισαγγελικές αρχές

Και τρίτος μάρτυρας, φίλος του Π. Φύσσα επιβεβαίωσε την παρουσία του στον τόπο του εγκλήματος

Στον άγνωστο άνδρα που φέρεται να «συνόδευε» τον Ρουπακιά εστιάζουν τώρα οι εισαγγελικές αρχές
Σε κομβικό σημείο βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα που διενεργεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης για την υπόθεση της «Χρυσής Αυγής» (Χ.Α). Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για βουλευτές της Χ.Α. και τα στοιχεία που κατά πληροφορίες έχουν προκύψει για σχέσεις μελών της οργάνωσης ακόμη και με ανθρώπους της νύχτας, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός φέρεται να αποστέλλει κλήσεις για κατάθεση σε νέους μάρτυρες αλλά και να προχωρά -την ερχόμενη ίσως εβδομάδα- στην εξέταση πρώην μελών της Χ.Α. που τώρα όμως έχουν αποφασίσει να μιλήσουν.

Την ίδια ώρα, φως στον ρόλο του άγνωστου μέχρι στιγμής άνδρα που φέρεται να «συνόδευε» τον Γιώργο Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, στην Αμφιάλη, φέρεται να εστιάζει η έρευνα που διενεργεί η ανακρίτρια Πειραιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πέρα από τις δύο νεαρές γυναίκες που ήταν παρούσες και επιβεβαίωσαν και στην ανακρίτρια Πειραιά τα όσα είχαν καταθέσει στον προανακριτή, ένας ακόμη μάρτυρας αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Π. Φύσσα, φέρεται να καταθέτει ότι ο Γ. Ρουπακιάς δεν ήταν μόνος στο αυτοκίνητό του.

Σήμερα, νωρίς το μεσημέρι τον Άρειο Πάγο επισκέφθηκαν οι δικηγόροι της οικογένειας του Π. Φύσσα. Οι κ.κ. Ανδρέας Τζέλης και Γιώργος Μαραγκός συναντήθηκαν με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη. Μάλιστα, η παρουσία τους στον 4ο όροφο του Αρείου Πάγου συνέπεσε με την παρουσία των βουλευτών της Χ.Α οι οποίοι κατέθεσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο αναφορά για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.«Επισκεφθήκαμε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να της γνωστοποιήσουμε τις θέσεις της οικογένειας αλλά και τις θέσεις της υπεράσπισης» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Μαραγκός προϊδεάζοντας για ανατροπές στη διερεύνηση της υπόθεσης: «Επισημάναμε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τυχόν παραλείψεις κατά την προανάκριση, που τώρα ερευνώνται από την ανακρίτρια την οποία εμπιστευόμαστε.

Η υπόθεση έχει μάκρος. Από διάφορες έρευνες θα εντοπιστούν ηλεκτρονικά ίχνη και οι όποιες ενδεχόμενες παραλείψεις» επισήμανε ο κ. Μαραγκός. Την εμπιστοσύνη της οικογένειας στη Δικαιοσύνη επιβεβαίωσε και ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας κ. Τζέλης.

Την ίδια ώρα σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο ειδικός φρουρός που φέρεται να παραπλάνησε τους αστυνομικούς την ώρα της δολοφονίας του Π. Φύσσα. Ο ίδιος κατάθεσε μάλιστα αναφορά στο υπουργείο Δικαιοσύνης στην οποία φέρεται να αρνείται ότι επιχείρησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς. Η αναφορά του διαβιβάστηκε στον Άρειο Πάγο και στον αντεισαγγελέα κ. Βουρλιώτη.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης