Επίθεση της Χρυσής Αυγής εναντίον του ΚΚΕ με σκαιούς χαρακτηρισμούς

Επίθεση της Χρυσής Αυγής εναντίον του ΚΚΕ με σκαιούς χαρακτηρισμούς

«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους συκοφάντες και συνεχίζει τον διμέτωπο αγώνα» αναφέρει η ανακοίνωση

Επίθεση της Χρυσής Αυγής εναντίον του ΚΚΕ με σκαιούς χαρακτηρισμούς

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τις καταγγελίες για επίθεση 50 μελών της εναντίον μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της:
«Οι μπολσεβίκοι της συμφοράς, οι νεκροθάφτες της ζώνης του Περάματος, να μην τολμήσουν να ξαναπιάσουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή. Οι κοινοί τραμπούκοι και τα κομματόσκυλα, που τόσα χρόνια στέρησαν το μεροκάματο από χιλιάδες Έλληνες, τώρα κλαίγονται, διαμαρτύρονται και συκοφαντούν το Εθνικιστικό Κίνημα», ενώ υποστηρίζουν πως πρόκειται για στημένη ένταση: «Ο μόνος λόγος που ΚΚΕ και κανάλια στήνουν τεχνητή ένταση στο Πέραμα είναι η πρόσφατη δημιουργία Εθνικιστικού φορέα Ελλήνων εργατών στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Πλήττονται τα συμφέροντα του ΠΑΜΕ και των εφοπλιστών, γι’ αυτό προσπαθούν με ψέματα και αθλιότητες να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή».
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης ακολουθεί σφοδρή επίθεση εναντίον του ΚΚΕ: «Οι επαγγελματίες αφισοκολλητές - που δεν δούλεψαν ούτε μία μέρα στη ζωή τους και τρώνε με χρυσά κουτάλια από τα κρατικά λεφτά του ΚΚΕ - να πάψουν να λένε ψέματα και να καταδίδουν πολίτες. Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους συκοφάντες και συνεχίζει τον διμέτωπο αγώνα της ενάντια στους επαγγελματίες εργατοπατέρες της αριστεράς και στο εφοπλιστικό κεφάλαιο που από κοινού εκμεταλλεύονται τον Έλληνα εργάτη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης