Αρβανιτόπουλος: Καλή σχολική χρονιά με τους δασκάλους στη θέση τους
Μπορεί τα σχολεία να άνοιξαν σήμερα για τον αγιασμό, ωστόσο η ΟΛΜΕ προχωρά από τη Δευτέρα σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες
Καλή σχολική, «με ανοικτά σχολεία, τους δασκάλους στη θέση τους και τα βιβλία στα θρανία» εύχεται ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, με μήνυμά του στο Τwitter.
Και μπορεί τα σχολεία να άνοιξαν σήμερα, Τετάρτη, για τον αγιασμό, ωστόσο, η ΟΛΜΕ προχωρά από τη Δευτέρα σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Οι δάσκαλοι εμφανίζονται έτοιμοι να συμπορευτούν με τους συναδέλφους τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Οι δάσκαλοι θα λάβουν τις οριστικές αποφάσεις την Πέμπτη, ενώ στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου θα απεργήσουν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events