Σήμερα αναμένεται να ανάψει η φλόγα στην πλατφόρμα της Noble στο οικόπεδο 12β της Κυπριακής ΑΟΖ.
Είναι η πρώτη φορά που το κυπριακό φυσικό αέριο βγαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας.
Ο Πρόεδρος της Κρατικής Εταιρείας Υδρογοναθράκων Κύπρου (ΚΡΕΤΥΚ) δεν έχει αποκλείσει να χρειαστεί και δεύτερη επιβεβαιωτική γεώτρηση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη μία γεώτρηση στο οικόπεδο 12 αλλά σε άλλο πιθανό κοίτασμα.
Το άναμα της φλόγας θα επιτρέψει μελέτες για την πίεση, την ποιότητα, τη ροή και την ποσότητα του φυσικού αερίου που θα ανέβει στην επιφάνεια από βάθος 5700 μέτρων.
Κλείσιμο
Σε σχέση με την ποιότητα φαίνεται εκ πρώτης όψεως να είναι εξαιρετική αφού σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το 98% του αερίου είναι μεθάνιο. Ως προς την ποσότητα υπολογίζεται στα 6 με 7 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία