Μάχη για τη ζωή δίνει η 17χρονη από το Άργος

Μάχη για τη ζωή δίνει η 17χρονη από το Άργος

Η ανήλικη φέρει τραύματα στον αυχένα και το πρόσωπο - Διακομίστηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας - Νοσηλεύεται και ο δράστης που αυτοπυροβολήθηκε μετά το συμβάν


Paris Hilton: Δεν με συνέλαβαν ποτέ!
Μάχη για τη ζωή δίνει η 17χρονη από το Άργος
Σοκάρει την τοπική κοινωνία του Άργους η απόπειρα δολοφονίας μιας 17χρονης Ελληνίδας, από τον 47χρονο πατέρα της το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος πυροβόλησε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία την ανήλικη κόρη του, στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο κέντρο του Άργους.

Κλείσιμο
Η 17χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Άργους και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης διεκομίσθη εσπευσμένα στην Αθήνα, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Σύμφωνα με το argolida-net.blogspot.gr ο 47χρονος είναι γνωστός επιχειρηματίας του Άργους. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις  2:30 το μεσημέρι, όταν πατέρας και κόρη γευμάτιζαν σε μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Την ώρα που η 17χρονη σηκώθηκε για να πάρει τσιγάρα, ο πατέρας της για άγνωστους προ στιγμήν λόγους την ακολούθησε και την πυροβόλησε εν ψυχρώ. Η μία σφαίρα βρήκε την ανήλικη στον αυχένα και η δεύτερη στο πρόσωπο. 

Στη συνέχεια, ο 47χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο, αλλά δεν τα κατάφερε. Τον βρήκαν σοβαρά τραυματισμένο οι αστυνομικοί όταν πήγαν σπίτι του, για να τον συλλάβουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά  και μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.






















Φωτογραφίες: http://argolida-net.blogspot.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης