Στη σεισμόπληκτη Φθιώτιδα μεταβαίνει ο υπουργός Υποδομών Μιχ. Χρυσοχοϊδης
Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τον ΟΑΣΠ και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης
Στη σεισμόπληκτη περιοχή της περιφέρειας Λαμίας μεταβαίνει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης όπου στις 19:00, στο δημαρχείο των Καμένων Βούρλων θα έχει σύσκεψη με αντιπροσωπεία του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας και αυτοδιοικητικούς φορείς.
Ο υπουργός θα ενημερωθεί για τα προβλήματα, που προκύπτουν από τη σεισμική ακολουθία στην περιοχή, και για τον απολογισμό των ζημιών.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV